Që ne nisje të prime të kësaj të martë në Big Brother Vip janë transmetuar pamje nga dyshja më e komentuar e momentit, Beatrix-Donald.

Mardhënia e tyre ështe komentuar gjatë kësaj jave dhe ka qënë nje nga temat që ka zënë faqet e para të portaleve rozë.

Advertisements

Të dy kanë pranuar se kanë një pëlqim ndaj njëri tjetrit.

Ndërkohë për sa i përket lidhjes me Bora Zemanit, Donaldi pranon se ajo është një histori e së shkuarës.

Advertisements