Një trup i pajetë është gjendur mbrëmjen e sotme në qytetin e Fierit, i cili i përket Mysteak Beqirajt, babait të Kreshnik Beqirajt, i cili u vra nga shoku i tij.

Trupi i pajetë është gjetur mbrëmjen e sotme nga i vëllai i viktimës, i cili nuk ka konstatuar shenja dhune. Viktima vuante prej kohësh nga tumori në kokë, ndërsa trupi ndodhet në morgun e Fierit.

Advertisements

Mysteak Beqiraj është babai i Kreshnik Beqiraj i cili u gjet i vrare dhe i copetuar me 20 qershor 2017 ne nje kanal ne Daullas te fierit. Ai u vra nga shoku i tij Albert Zekaj.