Ish-modelja, Loni Willison pesë vjet më parë, pësoi një k rizë dhe hu mbi punën e saj si asistente në një qendër të kir urgj is ë kozmetike.

Kur njerëzit e njohin, ata flasin me të, i japin disa para që ajo të ushqehet.

Advertisements

Ish-gruaja e Jeremy Jackson, ka qenë e past rehë për muaj me radhë dhe nuk duket më e bukur si më parë.

Advertisements