Blogeri shqiptarë, Olti Curri, njihet për personalitetin e tij edhe si opinionist i cili zakonisht i bënë komentet e tij për “Big Bordhe VIP” si dhe për emisionin e dashurisë “Për’puthen”.

Së fundi, ai ka reaguar mbi një situat ku është moderatori i binjuakëve, Donald Veshaj dhe këngëtares, Beatrix Ramosaj, shkruan.

Advertisements

Derisa është vënë në dyshime se afrimiteti mes dyshes po rritet dhe do të shkoj në një lidhje duke u vënë në top lajmet e mdias rozë, Curri e ka komentuar si një strategji dhe lojë nga ana e tyre.

Ai ka postuar një video derisa Donaldi dheBeatrixa janë duke qëndruar në oborrin e shtëpisë dhe vetëm shikohën në sy duke mos folur e bërë asnjë veprim. Mbi këtë Olti ka thënë se janë duke bgërë strategji derisa ër pak sekonda fillojnë e qeshin blogeri shqiptarë e ka komentuar se kjo është një lojë nga ana e tyre dhe po e bëjnë për të trazuar mediat.

Advertisements

Por, çfarë fshihet pas dyshes një strategji për të qenë në vëmendje apo ka jë pëlqim me të vërtet mbet5et të shihet si do e komentojnë dyshja në natën e spektaklit, ( nesër, e marte).