Një ngjarje shumë e rëndë raportohet se ka ndodhur në Gjermani. Dy të rinj kanë humbur jè tën në mes të rrugës. Një 17-vjeçar ka dalë nga rruga për arsye ende të pazbardhura.

Ai ishte duke i dhënë makinës pa pasur patentë. Jetèn e ka humbur 17-vjeçari dhe miku i tij 15-vjeçar. Si bëhet e ditur, ata po ktheheshin nga një festë. Kurse tre vajzat që ishin në makinë me të janë në gjendje të rëndë.

Advertisements

Tre vajza janë të moshës 14, 16 dhe 17 vjeç. Si bëhet e ditur makina ka dalë nga korsia dhe me pas u përplas me një pemë.

Në makinë u gjet edhe alk ool. Nuk dihet nëse edhe shoferi ka pirë dhe do të sqarohet vetëm me raport toks ikologjik.

Advertisements