Donaldi dhe Beatrix janë komentuar shumë në media ditët e fundit për afrimitetin e tyre. Ditën e sotme teksa shijonin diellin, ata qëndronin të përqafuar gjatë gjithë kohës.

Të mbuluar me batanije, dyshja ka nisur të shkëmbejë puthje në fytyrë e ca prekje poshtë batanijes.

Advertisements

Kamerat e shtëpisë kanë fokusuar këtë moment, kur Donald prek Beatrixën poshtë batanijes ndërsa ajo e përkëdhel.

Advertisements

Pranë tyre ishin dhe Dj Pm dhe Dagz, të cilët në një moment të tillë nuk thanë asnjë fjalë.