Moderatori i të dielës shqiptare, Ardit Gjebrea teksa u dhëton drejt Kosovës mesditën e sotme, ka p ublikuar një foto të shkr epur në pikën k ufitare mes dy vendeve dhe nisur nga pamja dhe situata nuk ka m undur të qëndrojë i ndiferentë.

Advertisements

Ai e ka konsideruar abs urd faktin që mes Shqipërise dhe Kosovës ka akoma kufi, madje ai e ka shkruar atë dhe me gërma të mëdha. “Ende kufi me Kosovën? ABSURDE”.

Pak ditë më parë në mbledhjen mes q everive të Kosovcës dhe të Shqipërisë u diskutua dhe për unifikimin doganor mes dy vendeve, një premtim ky i përhershëm për qytetarët në të dy anët e kufirit. Më shumë se kurdoherë, sot në ditën e Pavarësisë, ai kufi do të duhej të hiqej.

Advertisements