Home Lajme Shkoi të marrë djalin te shkolla në ish-Bllok, nëna përbaIIet me pamjen TRONDlTËSE

Shkoi të marrë djalin te shkolla në ish-Bllok, nëna përbaIIet me pamjen TRONDlTËSE

0
Shkoi të marrë djalin te shkolla në ish-Bllok, nëna përbaIIet me pamjen TRONDlTËSE

Një nënë e cila ka shkuar të marrë si zakonisht djalin e saj në shkollën 9 vjeçare Edith Durham në ish-Bllok, është përballur me pamje tr.on di tëse, teksa ka parë me sytë e saj se si të rinj të moshës14-18 vjeç, kapnin prej krahu nxënësit për t’u dhënë ha shash.

Den;oncimi është bërë publik edhe nga ish-kryeministri Berisha. ‘D.r o.ga është dhurata e Edvin Kristaq Dr;ogës për nxënësit e Shqipërisë.

Advertisements

Lexoni den;oncimin tro n dites te prindit dixhital! sb

Advertisements

Doktor nje tm err i vertete.

Shkova sot te marr djalin tek shkolla 9 vjecare Edit Durham ne “Bllok”. Mu tek dera e jashteme e shkolles 10 te rinje te moshes 14_18 vjec i kapnin nga krahu femijet duke ju oftuar h.ashash. Ju lutem beje prezent sepse vetem Ju mund ta ngrini kete problem sepse poIicia nuk ekziston po merren me syze dhe bjonte!!