Home Lajme PIas mes Fifit e Benaidës, përIotet këngëtarja: Ti ku ishe kur unë…

PIas mes Fifit e Benaidës, përIotet këngëtarja: Ti ku ishe kur unë…

0
PIas mes Fifit e Benaidës, përIotet këngëtarja: Ti ku ishe kur unë…

Monika dhe Fifi i deklaruan banorëve se zën kat e ditëve të fundit nuk ishin asgjë veçse pjesë e një plani të tyre.

Kjo gjë ka prekur shumicën prej banorëve të cilët janë shqe tësuar tepër nga raporti i “pri shur” mes dy vajzave.

Advertisements

Një ndër to, Beniada i ka deklaruar Fifit se sjellja e saj ditët e fundit ka qenë tepër shqe tësuese.

Advertisements

Kaq mjaftoi që Fifi të replikonte e rev0ltuar ndaj saj duke thënë:

Ti ku ishe kur unë isha sëm urë, mua më ranë të fikët nga hip0kri zia në këtë shtëpi, kam pirë qetësues të f0rtë. Ti ku ishe? Nuk erdhe asnjëherë por vjen tani për të më gjykuar?

Top Channel