Dosja.al ka mësuar se hoteli ku u as f iksuan dhe u gjetën të paj etë katër turistët rusë mbrëmjen e sotme është “Gloria Palace”. Një resort me pesë yje i vendosur në bregdetin e Qerretit, në Kavajë.

Advertisements

Fotot që po shikoni tregojnë dhe luksin e hotelit me pesë yje ku dhe ishin vendosur prej një jave turistët rusë. Pishina, drita verbuese, rehati dhe relaks janë fjalët që mund të përshkruajnë këto ambiente që sonte u kthyen në ‘varrin’ e katër personave.

Advertisements

Në rrjetet sociale Gloria Palace reklamon edhe ambientet e saunës, dyert e të cilës u mbyllën sonte me dy çiftet rusë duke bërë që të katërt të a sfik so heshin dhe të hu mb isnin jetën. Hetimet vijojnë, pasi rrethanat janë ende të paqarta. Paraprakisht, policia ka deklaruar se katër turistët janë as f ik suar.