Home Lajme Erdogan cudit gjithë botën!! Shikoni si na quan neve shqiptarëve

Erdogan cudit gjithë botën!! Shikoni si na quan neve shqiptarëve

0
Erdogan cudit gjithë botën!! Shikoni si na quan neve shqiptarëve

Erdogan presidenti turk kishte dekla ruar para nje kohe respektin që ai ka per popullin shqiptar. Presidenti i Turqisë madje i quan shqiptarët vellezer.

Në lagjen ku unë jetoja si femije kishim shumë fq injë vëllezër shqiptarë, me ata lua nim dhe me ta jemi rritur. Në lagje e kishim një hallë shqip.tare dhe mund te them qe ne duart e saj jam rri tur.

Advertisements

Deri tani në shtetin tim asnje te keqe nuk kam dë.gjuar nga vëlle zërit shqiptarë, dhe shpre.sojmë kjo miqësi do të vazhdoj gjith.mone.Erdogan presi dnenti turk kishte dekla.ruar para një kohë respektin që ai ka për popu llin shqiptar.

Advertisements

Presidenti i Turqise madje i quan shqiptarët vëllezër.