Home Lajme 30-vjeçari shqiptar bën 2 muaj b urg për për dh u nim, denoncuesja nga Kamza del e v irgjër

30-vjeçari shqiptar bën 2 muaj b urg për për dh u nim, denoncuesja nga Kamza del e v irgjër

0
30-vjeçari shqiptar bën 2 muaj b urg për për dh u nim, denoncuesja nga Kamza del e v irgjër

Dy muaj është mbajtur në b urg një 30 vjeçar nga Dibra për ak uzën e p ërd hu nimit.

Por pas daljes së ekspertizës mjeko-ligjore dhe pas këmbënguljes së tij për vërtetësinë e ngjarjes, ka rez ultuar se denoncuesja në fjalë ishte e vi r gjër.

Advertisements

E reja e kishte njohur 30-vjeçarin në internet dhe kishte thënë se, pasi janë takuar e ka dr o gu ar me një shiringë dhe më pas e ka pë rdh u n uar. Ndër të tjera, denoncuesja, ka thënë në polici se është kër c ë n ua r përmes një letre ku shkruhej se “po tregove do të v r as”.

Advertisements

Pas këtij qëndrimi, i riu me banim në Kamëz, por me origjinë nga Dibra rezulton të jetë ar r est uar “për arsye të ngutshme” pasqyrohet në procesverbalet e policisë “si një mase që i d yshu ari të mos arr a tisej”, raporton topchannel. Por, megjithë këmbënguljen e 30-vjeçarit se as që kishte komunikim me de noncuesen , gjykata e Tiranës u bind jo nga fjalët e tij por nga provat që mbërritën me vonesë ç’ka solli lirimin e tij.

Ekzaminimet e Institutit Shkencor konfirmuan se e reja ishte e padef loruar dhe ndaj qëndrimi i saj u gjet i pabazuar./albeu.com/