Ditën e sotme ka ndërruar jetë ish-kame ramani i RTP-së dhe fotografi Shaip Dubova. Njëkohësisht është edhe babai i këngëtares Shkenda Dubova. Kryetari Gjilanit Lutfi Haziri i ka dërguar një telegram ngushëllimi familjes Dubova.

“Shaipin do ta kujtojmë përgjithmonë për kontributin e jashtëzakonshëm si kameraman i ish-RTP-së dhe si fotograf, i cili, me punën e tij profesionale dhe të guximshme, faktoi krimet makabre të serbëve ndaj shqiptarëve, në luftën e fundit”.

Advertisements

Haziri ka thënë se fakti se Shaip Dubova ka v d e kur nga COV ID-19 është alarm për popullatën që të vak sinohe n.

“Shaipin na e mori COVID-19 dhe ky duhet të jetë al arm për ndërgjegjësim të popullatës që të va ksinohe n gjithsesi për ta ruajtur shëndetin publik. Ngushëllimet më të sinqerta familjes Dubova, shokëve, miqve e farefisit. Zoti ua lehtësoftë dhi mbjen”, thuhet në telegramin e ngus hëllimit të Lutfi Hazirit.