Një djalë i ri turk i cili punonte si operator ekskavatori në një minierë qymyri, ka reaguar keq kur u informua se paga e tij po shtyhet disa ditë.

I ze mëruar, ai shka të rroi me ekskavator kabinat e pesë kamionëve të parkuar në vend.

Advertisements

Një kamera e telefonit celular regjistroi zemërimin e punonjësit, i cili u qetësua dhe ndaloi punën e tij shka tërruese, pas ndërhyrjes së kolegëve të tij.

Videoja, e cila transmetohet në rrjetet sociale turke , është bërë virale, me shumë përdorues që justifikojnë reagimin e punonjësit të papaguar, dhe të tjerët jo.

Advertisements