Në fshatin Gjorm të Vlorës, familja e shqiptarit që t e rr.or izoi Londrën me p laç.kitje për 10 vite më radhë nuk dinte asgjë për jetën e tij të dyfishtë.

Në shtëpinë ku Asdrit Kapaj vinte shumë rrallë, jeton nëna e tij, që as nuk dëgjon e as flet. I vëllai Nexhipi thotë se çdo gjë e kanë ngritur me djersë dhe s’kanë marrë kurrë parà nga ato që i kanë dëgjuar në medie si g ra bitjet e bu jshme të sportistëve të famshëm.

Advertisements

Nëna e tij 74-vjeçare, Shega nuk e di ende ngjarjen që ka ha bitur të madh e të vogël në Gjorm. Ajo mendon se kanë ardhur për ta ndihmuar me dokumente për të shkuar te djali më i vogël, Asdriti, në Angli. Vëllai i madh, që i ka rritur të gjithë pas v d e kjes së babait, nuk mund ta besojë se gr abitësi është i vëllai.

Asdrit Kapaj ishte mjeshtër në çaktivizimin e kamerave të sigurisë. 42-vjeçari nga Gjormi, që ishte arr es tuar në muajin shkurt pas një kërkimi 10-vjeçar, ka pranuar në gjykatë 22 pl aç kitjet e banesave disa milionë stërlinëshe të njerëzve të pasur dhe të famshëm në Ëimbledon të Londrës.

Babai i dy fëmijëve, Asdrit Kapaj banonte në Manchester, ndërkohë që udhëtonte rreth 200 milje në jug drejt Londrës për të kryer pl açkitjet, mes të cilave edhe shtëpitë e ish-legjendës së tenisit, Boris Becker, dhe ish-futbollistit të Arsenalit dhe kombëtares franceze, Anelka.

Advertisements