Një vajzë e re është përballur me kritika të ashpra për shkak të veshjes që kishte zgjedhur në funeralit e gjyshit të saj. Ajo kishte veshur një fustan rrjetë shumë të shkurtër, pa rripa dhe me çorape deri në kofshë ndërsa mbante në dorë një zinxhir të lidhur rreth qafës.

E reja argumenton se nëse gjyshi i saj do të ishte gjallë do ta miratonte veshjen e saj. Reagimet e ashpra ishin të shumta nga disa që argumentuan se veshja e saj ishte e papërshtatshme për një rast të tillë.

Advertisements

“Sot është funerali i gjyshit tim dhe po shkoj e veshur me këtë veshje, dhe jo nuk jap informacion për njerëzit sepse në fund të ditës edhe pse është një ditë e trishtuar unë kam të drejtë të vishem ashtu siç ndihem. Plus nëse gjyshi im do të ishte akoma gjallë, e di që ai do ta miratonte.“, shkroi ajo.