Hermes Nikaj ka qenë i ftuari special i mbrëmjes në sezonin e dytë të EXPULS nga Ronaldo Sharka, e cili ka nisur të shtunën mbrëma (18 shtator) në ekranin gjeneralist të RTV Ora.

Pas arre stimit të bujshëm të rreth dy viteve më parë, “Zogu i Tiranës” vendosi të flasë për herë te parë dhe ekskluzivisht në këtë program.

Advertisements

I pyetur për ditën e parë të bu rgut, Hermesi u shpreh: “Fillimisht e kisha pak me frikë se ku do më çojnë. Nuk kisha parë kurrë një institucion vuajtje.

E mora më frikë, por a e din qe njeriu përshtatet? Kur kam dalë të nesërmen atje, unë kam qenë me mbi një mijë burra…

Ato të gjithë duartrokinsin, Zogu mos u mërzit, se s’ke bo asgjë.. Të gjithë kërce, këndo, fishkëlle, kush jepte një kartë telefoni, kush fruta. Nuk është më bu rgu siç ka qenë”, u shpreh ai.

Advertisements