Në përfundim të konferencës për shtyp me kancelaren Angela Merkel është shënuar edhe një incident. Kryeministri Rama pasi sulmoi Kosovën dhe Albin Kurtin, nuk ka pranuar të marrë pyetje nga gazetarët nga Kosova, me pretendimin se nuk kishte kohë. Më poshtë pamjet dhe pjesë nga debati.

Moderatorja: Për shkak të axhendës duhet ta mbyllim.

Advertisements

Gazetarët: Mediat e Kosovës…Zoti Rama, jemi dhe ne këtu.

Edi Rama: Me mua po por zonja Merkel nuk iu ka asnjë borxh.

Gazetarët: Mediat e Kosovës…asnjë nga ne se le…në fakt e patën për zonjën Merkel.

Advertisements