HAITI
1 mijë e 290 v ikti ma është bilanci më i fundit i tërmetit shkatërrimtar në Haiti. Po ashtu numërohen të paktën 5 mijë e 700 të pl ago sur dhe 13 mijë e 694 shtëpi të shembura.

Operacionet e kërkimit vijojnë teksa pritet që bilanci të rëndohet.

Advertisements

Në fakt nuk përfundon me kaq, pasi autoritetet janë në lu ftë me kohën për të shpëtuar njerëz derisa një stuhi të god asë ishullin në Karaibe.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements