Aplikacioni qe shqiptaret perdorin masivisht per te komunikuar, WhatsApp sapo ka bërë një ndryshim të ri!

Të gjithë duhet të jemi më të shpejtë kur shikojmë fotot apo videot pasi ato do te zhduken pasi t’i hapim.

Advertisements

Çdokush që përdor aplikacionin e mesazheve mund të ndajë një fotografi ose video në modalitetin “shiko një herë”, duke lejuar një shikim të vetëm para se media në fjalë të fshihet.

Media e ndarë me “shiko një herë” të zgjedhur do të shfaqet si e hapur pasi personi i synuar të shikojë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP