Lu ftëtarët talebanë pas pushtimit të Afganistanit po rrë mbejnë vajzat e pamartuara nga mosha 12-vjeç deri në moshën 45-vjeç për t’i bërë sk llevërit e tyre se k sual. Komandantët xhihadistë thuhet se po urdhërojnë imamët në zonat që kanë kapur që tu sjellin atyre lista të grave të pamartuara të moshës 12 deri në 45 vjeç që ushtarët e tyre të martohen.

Ata i konsiderojnë gratë dhe vajzat e reja si plaçkë lu fte, dhe si të tilla sipas tyre duhet të ndahen mes fitimtarëve. Ndërkohë që gratë në Afganistan kanë deklauar se janë të frikësuara për jetën e tyre, pas pushimit nga talebanët. më parë është raportuar se luftëtarët talebanë v r anë një grua të veshur me ‘rroba të ngushta” dhe në disa zona gratë nuk mund të largohen nga shtëpia pa një figurë burri që i shoqëron./Daily Mail

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP