Këngëtari i njohur nga grupi “Ilirët”, Shemsi Krasniqi ka treguar se lidhur me pjesëmarrjen e tij në Festivalin e Birrës së Korçës, se përveç reagimeve e komenteve negative që ai ka marrë, është përballur edhe me kërcënime.

“Kam marrë kërcënime. Atë nuk fliten në televizion…o fjal sharje e kërcënime se unë kam me ta bo këtë e atë”, ka thënë Krasniqi për mediat e Kosovës.

Advertisements

Ai është shprehur se ndërsa në Kosovë është kërcënuar pse e ka konfirmuar pjesëmarrjen e tij te Festa e Birrës, në Shqipëri është kërcënuar pse e ka anuluar. Më tej ai ka përmendur edhe propagandën përmes videove të montuara, që e paraqesin atë duke kënduar në gjuhën serbe.

Kujtojmë se një nga artistët e ftuar për të kënduar në Festën e Birrës në Korçë, është dhe këngëtari serb Goran Bregoviç, i cili ka trazuar ujërat në Kosovë e Shqipëri, duke e ndarë popullin në dy anë; ata që e duan pjesëmarrjen e tij, dhe ata që nuk e duan.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP