Që në orët e para të mëngjesit në Shqipëri është vënë re një numër i lartë i qytetarëve të cilët janë drejtuar drejt kutive të votimit në qendrat përkatëse.

KQZ ka publikuar pjesëmarrjen në rang vendi deri në orën 09:00 dhe pjesëmarrjen në secilin qark.

Advertisements

Ndërkohë kutitë e votimit do të jenë të hapura deri në 19:00.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP