Ministria e Punëve të Brendshme të Malit të Zi ka njoftuar se sipas burimeve të saj, ka sinjale se anëtarët e grupit kr. imin al Kavaç po planifikojnë su lm ndaj jetës të Zv/kryeministrit të vendit, Dritan Abazoviç.

“Në këtë rast të veçantë, informacioni i mbledhur tregon qëllimin e anëtarëve të grupeve të organizuara kr imin ale, kryesisht anëtarëve të grupit të organizuar kr imi nal Kavaç për të ndërmarrë aktivitete që synojnë kryerjen e kr imit të rëndë dhe të organizuar si reagim ndaj privimit të tyre nga liria dhe ndjekja penale, duke rrez ikuar jetën e zëvendëskryeministrit të Malit të Zi, Dritan Abazoviç”, njoftoi Ministria e Brendshme e Malit të Zi.

Advertisements

Në këtë njoftim, që është bërë publik ditën e hënë thuhet më tej se “duke pasur parasysh rëndësinë e veprimtarive të realizuara më parë, dhe të vetëdijshëm për faktin se anëtarët e grupit të përmendur kr iminal janë pjesë e strukturave më të gjera rajonale, me lidhje shumë të forta në nivele të ndryshme, tipari kryesor i të cilave është kryerja e kr .imeve më të rënda”

Ministria vlerëson se çdo veprimtari që synon rrezikimin e integritetit fizik të zyrtarëve të lartë të shtetit do të destabilizonte situatën shumë komplekse të sigurisë në Mal të Zi.

Ky kërc. ënim ndaj Zv/kryeministrit Abazoviç vjen pas arre stimit të Slobodan Kashçelan në qytetin bregdetar të Kotorrit, pas së cilit zoti Abazoviç theksoi se ky ishte suksesi më i madh i policisë në 10 vitet e fundit, shkruan VOA.

Advertisements

Kashçelan ishte drejtues i një grupi kr. imi.nal dhe që nga viti 2015 është përfshirë në një lu.f të të për gja. kshme me një ba.ndë rivale për kontrollin e kontrabandës së ko.kai.nës nga Amerika e Jugut. Kashçelan i ka mbijetuar dy atentateve më parë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP