Kryeministri Edi Rama ka komentuar ngjarjen e rëndë të ndodhur ditën e djeshme në Elbasan ku ndërroi jetën Pjerin Xhuvani duke thënë se treguan se kanë një grup të ar mat osur.

Në fjalën e tij nga fushata përmbyllëse në Tiranë, Rama tha se kushdo duhet t’i vërë gishtin kokës për të bërë diferencën mes atyre dhe PS.

Advertisements

Edi Rama: Pas gjithë asaj që ndodhi dje në Elbasan, jam më shumë se kurrë krenarë për ju. Ata bëjnë çmos që t’ju lën dojnë, që t’ju dekurajojnë, madje që t’ju posht ërojnë dhe ka Zot sepse ata që i bënë të gjitha ato kundër jush dolën zhv eshur, por jo si unë zhv eshur se ashtu s’dalin dot.

Por dolën zhv eshur në të gjithë përmasën e karakterit të tyre kur pa pasur asnjë pikë turpi pasi e gjithë Shqipëria u tron dit nga humbja e një jete, morën përsipër tu thonë shqiptarëve se ata e kanë një grup të ar matosur, të shpërndarë kudo, ata e kanë dhe unë besoj që sot kush ende nuk e ka kuptuar diferencën e madhe mes jush dhe atyre mes nesh dhe të gjithë atyre duhet t’i vërë gishtin kokës fort për fëmijët e tij.

Të lësh pas edhe vi k ti ma do të thotë që janë njerëz vetëm kur janë brenda autokolonës tënde dhe jashtë saj nuk kanë më vlerë. Ky episod kaq tra gjik duhet të bëjë shqiptarët që të zgjohen e të kujtojnë se cfarë i kanë bërë Shqipërisë prej 30 vjetësh.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP