Home Showbiz “Të më thojë mua l**e surrati i kësaj në takim”/ Nuk pendohet Naumi, vazhdon me sharje dhe në studio

“Të më thojë mua l**e surrati i kësaj në takim”/ Nuk pendohet Naumi, vazhdon me sharje dhe në studio

0
“Të më thojë mua l**e surrati i kësaj në takim”/ Nuk pendohet Naumi, vazhdon me sharje dhe në studio

Pas fjalorit fyes në takim me Linditën, Naumi është shprehur se nuk është penduar aspak dhe ka vijuar me të njëjtën sjellje në studio.

Ndër të tjera, Naumi u shpreh se nuk e pranonte faktin që pronari i lokalit ishte afruar pranë tyre dhe vijoi sërish me ofendime ndaj Linditës.

Advertisements

Naumi: Atje kam gabuar, por nuk jam penduar.

Advertisements

Arjani: Mund ta kishe kursyer atë gjë. Nuk mendoj që është ndaj mungesës së mirënjohjes, mendoj se kishe një ndjesi që Lindita kishte ardhur për të të vënë me shpatulla pas muri. Më bëri përshtypje Lindita se në bisedën që bëtë ishe sul muese, por Naumit turp ti vijë për atë që ka bërë. Nuk e mbështes fare dhe tup ti vijë për atë që ka thënë. Naumi është vi k tima e një loje që e ke bërë dhe nuk e ke luajtur bukur.

Lindita: Më ka thënë që nuk jam bërë si Ndricimi që ka bërë shkollën e jetës.
Naumi: Cfarë janë këto pallavra. Të më thojë mua l**e surrati i kësaj në takim. Mos më thojë mua loqe ajo.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP