Një infermiere në Gjermani u ka dhënë pacientëve kripë të tretur në vend të vaksinës kundër Covid-19.

Presidenti i zyrës së shëndetit tha se kripa e tretur nuk ka shkaktuar ndonjë problem në shëndetin e qytetarëve pasi është një substancë e padëmshme.

Advertisements

“Kripa e tretur është një substancë e padëmshme dhe nuk ka rrezik shëndetësor për ata të cilëve u injektohet”, tha Matthias Pulz.

Zyrtarët e konsideruan këtë ngjarja mjaft të rëndë dhe tronditëse dhe thanë se një ngjarje e tillë nuk do të përsëritet më.

“Askush nuk mbetet më vetëm me vaksinën, kështu që raste si kjo nuk janë më të mundshme”, theksoi Ambrosy.

Advertisements

Autoritetet kanë filluar kontrollet te infermierët të cilët vaksinojnë qytetarët në mënyrë që të sigurohen qe ata të marrin vaksinën e duhur kundër Covid-19.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP