Sara është deklaruar për Geljanin duke i thënë se është arsyeja e vetme përse qëndron në program. Ai u shpreh se kërkon kohë, ndërsa Atdheu nuk e besoi aspak deklaratën e saj duke thënë se “s’jemi dele, nuk hamë bar.”

Sara: Pëlqimi më i fortë që kam pasur është Atdheu dhe nuk kam pse ti jap më shumë kohë. Nuk kam kohë për të humbur. Ia dhashë mundësinë e dytë dhe nuk e dimë ku jemi.

Advertisements

Atdheu: Po më vjen keq për Geljanin. S’jemi dele neve këtu, s’hamë bar. Nuk e besoj të gjithë këtë gjë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements