Mehmet Greca është shoferi i ML-së që u ndalua nga grupi i mbrojtjes së votës së Partisë Demokratike në Elbasan ditën e djeshme, me ngjarjen që përfundoi tr agjik isht, pasi Pjerin Xhuvani u v ra me ar më zja rri nga Arbër Paplekaj.

Greca në një intervistë për Top Channel tregon se fillimisht Paplekaj së bashku me 5-6 shokë të tij e kishin kapur dhe e kishin futur në një cep, duke i kërkuar telefonin dhe duke e pyetur se spe mblidhte vota për Partinë Socialiste.

Advertisements

Më pas, siç tregon Mehmet Greca, aty kaloi Pjerin Xhuvani dhe u kërkoi simpatizantëve të PD që ta linin të lirë, por Arbër Pepkolaj e ka që lluar menjëherë me ar më zja rri, duke e lënë të vd e kur në vend.

Greca tha se nuk ka parë asnjë tjetër të që llojë me ar më zja rri, ndërsa i pyetur për Klement Çelën, ai u shpreh se ka më shumë se 1 vit që nuk e ka parë. Për sa i përket makinës që ishte pa targa, Greca tregoi se kihste vetëm 20 minurta që ia kishte hequr për shkak se ishte në pikën e kolaudimit.

“Si gjithmonë isha këtu para shtëpisë time. Më thirrën 5-6 persona, i kam takuar aty mbrapa. Më kanë futur prej krahu, njëri ka njerrë pis tole tën dhe më futun te cepi. Kërkonin telefonin tim. “Pse kërkon vota për PS-në” më thanë. “Kërkoj vota për PS-në, po bëj muhabet me shkoët”, i thashë.

Advertisements

Duke më kap këta çunat, duke më sharë, kalon ai zotëria që u bë vi k ti më, më pa që më kishin kapur dhe u tha “mos e kapni”. Ky që kishte ar mën e gju ajti. Afër njëri-tjetrit ishin. Vi kt ima erdhi për t’i thënë “e lini se gjy nah”.

Ai tjetri i gju ajti direkt, i ka gjuajtur shumë herë. Kam parë vi kt imën dhe kam ikur me vrap se u tre mba. Në fillim kujtova se ishin policë. Këtu erdhën mbi 6 veta, pastaj u bënë shumë se erdhën 2 fugona të tjerë. S’kam parë njeri tjetër të që llojë përveç atij”, tha Mehmet Greca.

Klement Xhaferri ka qenë në vendngjarje?

“Me Klement Xhaferrin ne jemi rriur, por ka një vit e ca që nuk e kam parë. E dhashë dëshminë në polici. Ata më thoshin që kisha në makinë lista e kështu gjërash. Kisha vetëm postera që kemi marrë. Makina ishte pa targa sepse kisha vetëm 20 minuta që i kisha hequr, mund ta shikoni te kolaudimi nga kamerat”, shtoi ai.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP