Kreu i KQZ-së Ilirjan Celibashi ka nxjerrë sot të dhënat për pjesëmarrjen në zgjedhjet e 25 prillit. Celibashi tha se 46.32% e qytetarëve të thirrur në votime kanë dalë për të votuar.

Duket se burrat kanë qenë në shumicë për të votuar. Kjo, pasi 47.6 % ka qenë pjesëmarrja e grave dhe 52.34 % pjesëmarrja e burrave.

Advertisements

“Pjesëmarrja, janë shifrat të cilat bazohen në tabelat e rezultateve ose procesverbalet e Qendrave të Votimit”, tha Celibashi.

Sa i përket votimit dhe numërimit tha se ka pasur disa kërkesa nga institucione dhe subjekte zgjedhore për të marrë pamje filmike të procesit të numrit të fletëve të votimit. Ka këkruar komisariati i policisë numër 1, komisariati i policisë numër 2. PD dhe LSI kanë kërkuar gjithashtu pamjet filmike të VNV”, tha Celibashi.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP