Antonela ka pasur një de bat të ashp ër me Blerimin pasi ai e cilësoi si ato femra që qëndrojnë me këmbët përpjetë.

Për këtë çështje, ka reaguar Blerimi duke thënë se do ta sqarojë situatën dhe nuk ka pasur tendencë të ofe ndojë Antonelën dhe tregoi se ka pasur kërc ënime nga persona që identifikohen si kushërinjtë e saj.

Advertisements

Blerim: Nuk e kam quajtur Antonelën k*rvë se nuk ma lejon edukata. Kam pasur dhe kërcënime dhe mesazhe të shumta që thonë se jam kushëriri i Antonelës do të bëj kështu e ashtu.

Antonela: Nëse dikush do të bëjë diçka, nuk lë shenja.

Blerim: Nëse nuk ke lidhje, i pres të gjithë ata bujrum dhe i tregoj kush është Blerim Dauti. Unë nuk të kam thënë k*rvë se më vjen dhe turp ta them këtë fjalë.

Advertisements

Antonela: Ashtu është kuptimi.

Blerim: Ka qenë shaka dhe jo e drejtpërdrejtë.

Antonela: E kuptoj që do të dalësh si i mirë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP