Reperi i njohur amerikan , Baby Blue Pretty Ricky mësohet të jetë në gjëndje kri tike për jetën pas një të sht ëne me ar më .

Artisti 36 –vjeçar i “Grind With Me” u që llua në Miami, sipas deklaratës së dhënë nga ekipi i tij.

Advertisements

Reperi u su lmua ditën e djeshme nga dy grabitës të ar mat osur në sallat e lojrave të SpareZ, ku po merrte pjesë për publikimin e këngës së tij të re “ Jerry Rice” ,është thënë tjetër në deklaratën nga ekipi i tij.

Policia tha se të dyshuarit u larguan nga vendi i ngjarjes para se të mbërrinin oficerët. Kjo ngjarje është nën hetimin e policisë dhe të dyshuarit kryesorë janë ende në kërkim.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP