Diten e djeshme Andi dhe Jasmina kane patur nje perballje mes tyre ku Andi ka terhequr deklaraten duke u shprehur se nuk mund te vazhdoje me tej me te.

Sot Jasmina dhe Andi kane munguar ne studio. Andi ndodhet ne Kosove per shkak te disa problemeve familjare qe ka patur nderkohe qe Jasmina nuk e ka pare me vend qe te jete ne studio teksa Andi mungon.

Advertisements

Gjithesesi Bora ka shpjeguar se ata do te rikthehen serish ne studio dhe nuk jane larguar perfundimisht nga programi.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP