Ngjarja e ndodhur një ditë më parë, ku u përfshinë në debat Princi dhe Sara është sqaruar puntatën e sotme.

Sërish debati degradoi në ofendime ndaj njëri-tjetrit. Në fund të debatit Princi i ka kërkuar falje Sarës dhe ka lënë mikrofonin në tokë duke thënë që nuk do të fliste më.

Advertisements

Princi: Sara është një gocë që i ka premtuar edhe një mikut tim për një takim dhe ajo nuk ka pranuar.

Princi: Shqipëria e di kush është ajo.

Sara: Më vjen turp që po flas me këtë lloj njeriu.

Advertisements

Princi: Po e lemë me aq nuk dua ta zgjas.

Sara: Unë nuk e duroj dot këtë përballë meje.

Sara: Je i fëlliqur, më shpifesh nuk të shoh dot përballë meje.

Princi: Të kërkoj falje.

Sara: Ajo që del me ty nga këto unë i vë vizën.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP