Një ishull në Karaibe mund të bëhet vendi i parë në botë që përdorë bitcoinin në vend të parave.

Pronarë të shtëpive luksoze në Bequia do të mund të përdorin kriptovalutën digjitale për të bërë blerjet e tyre ditore apo një kafe. Mendohet që që në fillim të shiten rreth 39 vila luksoze duke përdorur kritovalutën bitcoin.

Advertisements

Po ashtu, bitcoini do të përdoret si pagesë për produktet esenciale ditore.Sipas zhvilluesve, përdorimi i bitcoinit po rritet më shumë për shkak të nevojës sesa për të tërhequr vëmendjen e njerëzve.“Adoptimi i kriptovalutës është larg të qenit një dredhi”, ka thënë Storm Gonsalves, manjati i pronës në Bequia.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements