Gjetja e një personi special nuk është kurrë diçka e lehtë. Në ditët që po jetojmë është më stresuese për të dashuruarit, pasi për post problemeve të vjetra, ato përballen edhe me një seri sfidash të reja zhgënjyese, shkruan “IconStyle”.

Të jetosh në epokën e internetit dhe rrjeteve sociale nuk është aq e thjeshtë.

Advertisements

Më poshtë do të keni mundësinë të lexoni 4 çështje për të cilat luftojnë çiftet sot:

Kalojnë shumë kohë së bashku

Nuk do të thotë se keni një marrëdhënie ideale thjesht dhe vetëm, sepse kaloni shumë kohë me partnerin. Ju duhet t’i lini hapësira njëri-tjetrit, për të realizuar punët, hobit, pra për të shijuar edhe kohën larg njëri-tjetrit.

Advertisements

Ank thi për humb jen e partnerit të duhur

Shumica prej jush me siguri ndjejnë fr ikë se mos humbasin personin që kanë në krah. Madje ata vuajnë edhe nga an kthi, thjesht duke e menduar këtë gjë. Në ditët që po jetojmë, është bërë aq i lehtë zëvendësimi dhe për rrjedhojë, ank thi dhe fr ika janë prezente në marrëdhëniet moderne.

Fr ika nga marrja e vendimeve

Gjithmonë ekzi ston tund imi për t’u larguar nga një bisedë e vështirë. Në vend që të gjeni zgjidhjen për problemin, preferoni ta mbyllni bisedën. Mirëpo, kjo gjë do t’ju çojë në probleme serioze. Duhet të merren vendime kur është thelbësore për marrëdhëniet.

Ndërhyrja e të afërmve

Nëse keni probleme me vendimarrjen në çift, shpesh drejtoheni tek të afërmit tuaj për një këshillë. Mirëpo, kjo metodë nuk është shumë e mirë, sepse ata fitojnë autoritet në lidhjen tuaj. Është e rëndësishme që të mbani mend se prindërit dhe miqtë nuk e njohin partnerin tuaj më mirë se ju. Prandaj, kurseni këshillat e tyre.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP