Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Paundit Britanik dhe Euros. Ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rritje.

Advertisements

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 101.8 Shitet 102.5

Advertisements

Euro: Blihet 122.9 Shitet 123.5

Paundi Britanik : Blihet 140.9 Shitet 141.7

Franga Zviceriane: Blihet 110.8 Shitet 111.5

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP