Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Paundit Britanik, Dollarit, Franga Zvicerane dhe Euros.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Advertisements

Dollari: Blihet 101.8 Shitet 102.6

Euro: Blihet 122.7 Shitet 123.3

Paundi Britanik : Blihet 140.9 Shitet 141.6

Advertisements

Franga Zviceriane: Blihet 110.7 Shitet 111.5

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP