Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Paundit Britanik dhe Euros. Ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rritje.

Advertisements

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 102.1 Shitet 102.8

Advertisements

Euro: Blihet 122.7 Shitet 123.3

aundi Britanik : Blihet 141.6 Shitet 142.5

Franga Zviceriane: Blihet 110.9 Shitet 111.7

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP