Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros dhe Paundit Britanik. Ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rritje të lehtë.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Advertisements

Dollari: Blihet 103.5 Shitet 104.5

Euro: Blihet 122.6 Shitet 123.2

Paundi Britanik : Blihet 143 Shitet 144

Advertisements

Franga Zviceriane: Blihet 110.3 Shitet 111.3

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP