Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros dhe Frangës Zvicerane. Ndërkohë Paundi Britanik dhe Dollari kanë shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Advertisements

Dollari: Blihet 104.2 Shitet 104

Euro: Blihet 122.7 Shitet 123.2

Paundi Britanik : Blihet 143.6 Shitet 145.1

Advertisements

Franga Zviceriane: Blihet 110.2 Shitet 111.1

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP