Një peshkaqen është pikasur sot në Vlorë pranë bazës ushtarake të Pashalimanit, peshkaqeni është parë shumë afër bregut dhe më pas është nxjerrë me litarë në breg.

Sipas dëshmive të peshkatarëve mendohet që ngrohja e ujërave ka bërë që peshkaqeni të afrohet në kaq distancë nga bregu. Peshkaqeni është gjetur me sytë e plasur, dyshohet nga gjuetia e paligjshme me dinamit.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP