Situata e trafikut ne hyrje të Tiranës dhe në zonën e Astirit edhe për të 5-tën ditë radhazi nuk ka ndryshuar. Qytetarët presin me orë të gjata për të arritur ne destinacion, teksa sirenat e autoambulancave qëndrojnë pa lëvizur ne kaosin e trafikut.

Kaosi në Tiranë me trafikun numëron këtë të premte ditën e pestë. Sërish qytetarët kanë qëndruar me orë të gjata në hyrje të kryeqytetit ku radha kilometrike vijon deri në zonën e Astirit.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements