Sezoni i 5-të i “La Casa de Papel”, do të ketë disa ndryshime për sa i përket datës së prezantimit në publik ka njoftuar Netflix. Siç duket duhet të presim për të parë sezonin e ri të serialit original.

“Netflix” përmendi se “La Casa de Papel”, do të jetë në “Netflix” në fund të vitit 2021. Pra, ky sezon i ri do të jetë sezoni i fundit i serialit, i cili mund të shfaqet mes korrikut dhe dhjetorit 2021.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP