Giani De Biasi ishte arkitekti i suksesit më të madh në futbollin shqiptarë, trajneri që drejtojë kuqezinjtë në kualifikimit historik në “Euro2016”.

Ky fakt nuk mjafton për ti shpëtuar vendimit të qeverisë që i kërkon të gjithë ambasadorëve të atij suksesi të dorëzojnë pasaporta diplomatike brenda datës 1 qershor.

Advertisements

Në një lidhje live në “News24”, tekniku italian nuk arrin ta konceptojë këtë vendim, e ka të pamundur ti jap një shpjegim logjik. Nuk mund të ketë më pasaportën e tij diplomatike, por De Biasi si shtetas shqiptarë ka të drejtën të votojë në zgjedhjet e 25 prillit, një të drejtë që me sa duket ka ndërmend ta zbatojë:

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP