Ledjana nuk është përmbajtur në takimin me Mevlanin dhe ka shpërthyer në lot.

Për këtë është justifikuar duke thënë se ndjente se Mevlani tallej ndërsa ai kërkoi që të fiken kamerat.

Advertisements

Mevlani: Të kam xhan moj të hëngsha zemrën.

Ledjana nis të qajë…

Ledjana: Ik, ik…. Mjaft, mos u tall.

Advertisements

Mevlani: Pse qan? Pse bëhesh me nerva pa lidhje kot?

Ledjana: Sa herë do dalësh me mua do nxjerrësh një gjë kot. Arritëm shpirt, tek vendi i ngjarjes. Fikni njëherë kamerat, se ndoshta s’do me dal në takim, mos të humbim kohë kot. Na thuaj ta dimë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP