Një su lm i dhu nshëm ka ndodhur në Verona të Italisë, ku është lën duar një 21 vjeçar, i identifikuar si Michele Dal Forno.

Mbrëmjen e së shtunës, ai u su lmua me thi kë nga një 16-vjeçar dhe mori pla gë të rënda në faqen e majtë, për të cilat mjekët i bënë më shumë se 30 qe pje. Dyshohet se autori i ngjarjes të jetë një shqiptar, i cili është raportuar të paktën dy herë për ngjarje të tilla.

Advertisements

Ai është dërguar në bur gun për të mi. tur në Treviso. Mediat italiane raportojnë se vi kt ima ka zbuluar çfarë ndodhi mbrëmjen e së shtunës që solli reagimin e dhu nshëm të të riut shqiptar.

“Ishte ora rreth 8.30 e pasdites dhe pashë një vajzë, e cila më dukej se po gri ndej me dy fëmijë. U ndala për të pyetur nëse kishte nevojë për diçka dhe ajo tha se gjithçka ishte në rregull. Pak më vonë më rrëfeu se ishte e shqetësuar dhe kishe fr ikë se mund të vinte një reagim i dhu nshëm. Në atë moment, njëri nga djemtë po më shikonte dhe tjetri po bisedonte me vajzën.

As që e vura re se çfarë do të bënte kur më god iti. Mendova se ai më kishte god itur me grusht, por në fakt kishte thi kë në dorë dhe më pla gosi. Të dy ia mbathën”, tregoi Michele, i cili identifikoi autorin nëpërmjet imazheve.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP