Një 39-vjeçar japonez ka rënë pranga pasi dilte në të njëjtën kohë me 35 gra, të cilat i kishte mashtruar për datën e ditëlindjes për të përfituar dhurata të ndryshme.

Takashi Miyagawa, një punonjës me kohë të pjesshme nga Kansai i kishte mashtruar të dashurat e tij për datën e lindjes dhe në kohë të ndryshme ai u kërkonte dhurata.

Advertisements

“SoraNews24” raporton se të paktën 35 gra janë mashtruar nga personi i arrestuar nga policia, por ky numër mund të jetë edhe më i madh. Të gjitha vi kt imat u bënë bashkë dhe e denoncuan në polici 39-vjeçarin.

I dyshuari takonte vi kt imat e tij ndërsa punonte për një kompani marketingu që shiste produkte për banjo dhe dushe.

Ai kishte në shënjestër gjithmonë gra beqare dhe fillonte çdo njohje me mashtrimin se ai do të martohej me to.

Advertisements


Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP