Për të gjithë konkurrentet e Përputhen janë komentuar edhe lidhje jashtë programit.

Prej disa kanë qenë të vërteta e disa të tjerë i kanë mohuar.

Advertisements

Që në fillim për Mevlanin është folur se është i martuar dhe në fakt kjo është e vërtete.

Burime të afërta për AfterParty zbulojnë se Mevlani në të vërtetë është i martuar në Gjermani me një shtetase gjermane për letra, pra jo me dashuri.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP