blob:https://www.youtube.com/f4c9696a-fc81-4310-8233-ab91b436a840

Vr.asja e ish-zyrtarit publik, 56 vjeçarit Pjerin Xhuvani, mesditën e 21 prillit 2021 në Elbasan vuri në dukje edhe një herë se Elbasani është një qark fushëbeteje, ku në të shkuarën, palët politike kanë përdorur makineri elektorale masive për të ndryshuar vullnetin e votuesve, një praktikë kjo që dukshëm favorizohet nga niveli i ulët ekonomik i qarkut.

Advertisements

Xhuvani u vr.a në atë që palët e përshkruan si një pë.rleshje të ar.m.atosur me shumë pl.umba të hedhura nga të dyja palët dhe me pesë të p.lag.osur, një prej të cilëve, oficere policie. Policia u tregua lakonike në njoftimin për shtyp të publikuar menjëherë pas ngjarjes pa bërë të ditur nëse forca policore kishte apo jo në vendin e ngjarjes para dhe gjatë pë.rle.shjes.

Partia Demokratike në opozitë akuzoi socialistët se po blinin votat e të varfërve ndërsa socialistët aku.zuan demokratët se kanë punësuar “forca pa.raush.tarake” në qytet.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP